مراحل طراحی سایت شرکتی
طراحی سایت شرکتی مراحل و روال مشخصی را طی می کند که هر کدام از آن ها یکی پس از دیگری برای پیاده سازی سایت انجام می شود. در این بخش علاوه بر آشنایی با مراحل طراحی سایت شرکت، راهنمای خوبی است برای آن دسته از افرادی که قصد دارند طراحی وبسایت را انجام دهند و به دنبال منابع مطمئن و معتبر برای یادگیری هستند. در ادامه به مهمترین مراحل طراحی وب سایت شرکتی می پردازیم.
چنانچه هدف از طراحی سایت شرکتی برای ورود به عرصه رقابت با شرکت های فعال در زمینه کاریتان، لازمه موفقیت شما در این حوزه طراحی سایت شرکتی اختصاصی است. با توجه به آمار بازدید کاربران از سایت، امروزه اکثر بازدیدها از طریق دستگاه های هوشمند از جمله موبایل و تبلت انجام می شود از این رو توصیه می شود که نمایش سایت شرکتی با این دستگاه ها انطباق داشته باشد.
کارشناسان طراحی و بهینه سازی سایت با توجه به تجربه و دانش فنی خود می توانند بهترین طراحی وبسایت شرکتی به شما پیشنهاد دهند و پس از تایید آن را به مرحله اجرا و راه اندازی برسانند. در ادامه می خواهیم به بررسی طراحی سایت شرکتی و مراحل آن بپردازیم با ما همراه باشید.
برنامه ریزی و نظر سنجی جهت ساخت سایت
اولین و مهمترین مرحله از طراحی سایت، برنامه ریزی یا نیازسنجی ساخت سایت است. برنامه ریزی و نظر سنجی به منظور اینکه چه امکاناتی قرار است در سایت قرار بگیرد تا نیاز کاربر را برطرف کند انجام می شود. درخواست و نیازهای مشتری در قالب پروپوزال ثبت شده و از جانب هر دو طرف تایید می شود و پس از آن سایر مراحل طراحی سایت انجام می شود.
بررسی و تحقیق محتوا
پس از دریافت درخواست و نیازسنجی کارفرما، تیم فنی طراحی سایت به تحلیل و بررسی محتوا می پردازند و بهترین راه حل را جهت ارائه در سایت به کارفرما پیشنهاد می دهند. ایده و نظرات تیم فنی از طریق مدیر پروژه مربوطه با کارفرما در میان گذاشته می شود و در صورت تایید از سوی طرفین قرارداد، اجرای آن به تیم طراحی سایت سپرده خواهد شد.
طراحی وایرفریم
طراحی وایرفریم به این معنی است که طراح ابتدا باید با توجه به نیاز مشتری و هدف سایت، نمای کلی سایت را مشخص کند. در این نمای کلی به تدریج جای المان های مختلف و اشکال مشخص می شود. چیدمان اولیه و تهیه نقشه کلی در این مرحله جای دارد.
طراحی قالب اصلی و گرافیک سایت
در این مرحله بعد از اینکه نقشه اولیه صفحات کشیده شد، باید به فکر طراحی گرافیک سایت باشید. طراح گرافیک به طراحی فریم رنگ و شکل می بخشد. شاید بتوان این مرحله را تزیین فریم نیز نامید. البته در تمامی مراحل طراحی سایت نباید از هدف اولیه تشکیل ساخت غافل شد.
برنامه نویسی و کد گذاری
مرحله کد نویسی نیاز به مهارت بسیاری دارد. این مرحله با بخش مدیریت سایت در ارتباط است. اگر کمی با حال و هوای کد نویسی و طراحی سایت آشنا باشید، حتما نام ورد پرس را زیاد شنیده اید. ورد پرس درواقع نام سیستم مدیریت محتوا است که به دلیل سهولت بسیار پرکاربرد است. بعضی از طراحان ترجیح می دهند که به جای این نوع سیستم ها سایت را از صفر تا صد برنامه نویسی کنند. البته میزان هزینه مشتری نیز بر این تصمیم گیری تاثیر می گذارد.
ورود اطلاعات اولیه سایت
پس از کدنویسی، مرحله ورود اطلاعات اولیه آغاز می شود. در این مرحله تا حدودی سایت آب بندی شده است و همچنین برخی از باگ های احتمالی سیستم شناسایی و توسط تیم فنی اصلاح و برطرف خواهد شد.
تست و بازنگری سایت
در مرحله تست و بازنگری سایت، سایت به طور کامل در اختیار کارفرما قرار گرفته تا به عنوان کاربر و مدیر با سایت کار کند. در این مرحله احتمال دارد که کارفرما درخواست تغییراتی در سایت خود داشته باشد با بررسی تیم فنی انجام خواهد شد.( دلیل بررسی تیم فنی این است که قبل از شروع طراحی سایت تمامی درخواست ها از سوی کارفرما و تیم فنی تایید شده است و چنانچه تغییرات بیشتر از نیازهای اولیه طراحی سایت باشد بایستی هزینه آن به صورت فاکتور جداگانه صادر و پرداخت شود)